Årets forhandler

Kåring av «Årets forhandler» i regi av solskjermingsleverandøren Omega industrier AS ble nylig arrangert i Oslo. Her var Vegårshei Solskjerming representert, men sier selv at de aldri hadde ventet å stikke av med førsteplassen foran nesen på de store solskjermingsforhandlerne fra hovedstaden.

Omega Industrier AS er en av Norges største totalleverandører av solskjermingsprodukter her til lands og tildelte nylig prisen «Årets forhandler» i sitt nettverk. I konkurranse med forhandlere fra hele Norge fikk Halvor Reidar Leiulvstad og John Petter Valle i Vegårshei Solskjerming pengepremie, forhandlerfordeler samt heder og ære da de vant kåringen.

De pekte seg ut tidlig «Årets forhandler» ble kåret ut fra en helhetsvurdering der serviceinnstilling. Evnen til å tenke nytt og annerledes, kundetilbakemeldinger, samt positiv trend ble vektlagt. Vegårshei Solskjerming pekte seg tidlig ut som en sterk kandidat i kåringen. De har gjort mye bra, men vi ble spesielt imponerte av den høye kvaliteten på kundeoppfølging og service. De er positive, pålitelige og innovative i sin bransje. De tilegner seg dessuten raskt kunnskap om nye produkter og har rett og slett orden på tingene sine, uttaler Trond Hammersten, daglig leder i Omega Industrier AS. Vi var fullstendig uforberedt på at vi skulle vinne, for vi er liten i sammenligning med de store solskjermingsforhandlerne som holder til i Oslo.

Dette er selvfølgelig en betydelig tillitserklæring, det viser at vi er en seriøs aktør og kan hevde oss i bransjen selv om vi ikke er så store, sier duoen i Vegårshei Solskjerming. Vegårshei Solskjerming har alltid hatt fokus på å levere produkter av høy kvalitet som kundene også er fornøyde med. Selv om de har vært i bransjen i 15 år, krever det allikevel sitt å henge med i tiden. For vår del kreves det kursing flere ganger årlig for å holde seg oppdatert på de nye produktene. Det kommer stadig nye solskjermingsprodukter og ny teknologi med appstyrt solskjerming og nye styringssystemer. Da gjelder det å henge med i utviklingen, mener Halvor.
Vegårshei Solskjerming hadde i fjor sitt beste år noensinne, men også i år ser det ut til å gå mot hektiske dager for solskjermingsforhandlerne.

Som lokale solskjermingsforhandlere omsetter Vegårshei Solskjerming relativt mye, og de er svært dyktige på det de gjør. De hadde et godt år i år omsetningsmessig, men det ser også svært lovende ut for 2020, avslutter Hammersten.

 

 

 

Klikk her

Bestill gratis befaring