Persienner

Persienner

Utvendige persienner er en effektiv og stilren form fo solskjerming.

De utvendige persiennene er lette å integrere i byggets fasader og skjules i kassetter når de ikke er i bruk. Både persienner og kassettene kan lages i farge tilpasset huset. Dette gjør løsningen populær blant arkitekter.

Persiennene lar deg styre nøyaktig hvor mye lys du vil slippe inn. Den gode lyskontrollen gjør også at interiør og overflater inne beskyttes mot falming.

God solskjerming energiøkonomisk investering som hindrer varmeutstråling på vinteren. I sommerhalvåret fungerer de som et godt alternativ til dyr luftkondisjonering.

Fordelen med utvendige persienner er at det er en solskjerming som er både lys- og varmeregulerende. Utvendig persienner hindrer opptil 90% av varmen og komme inn mot ca. 75% for markiser. Dette utgjør 3-4 grader på en varm sommerdag. Utvendige persienner er derfor en ideell løsning for vinduer med mye sol eller for rom du ønsker å holde ekstra kjølige.

Våre persienner produseres individuelt på mål. Dette åpner for et uttall muligheter. Du velger både farge på persienne og kasett.

Du kan velge mellom manuell sveiving eller motorisert styring med SMARTteknonlogi som du kan styre fra en app eller fjernkontroll.