Screens

 • Screenmarkiser (screens) er en utvendig solskjerming som kan sammenlignes med en kraftig rullegardin. Screens kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.

  En screenmarkise har en tung bunnlist og kraftig styreskinne. En Zip screen har i tillegg glidelåsfeste mellom duk og styreskinna. Dette gjør Zipscreen til det naturlige valget på steder med mye vind.

  Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og er perfekt for fasader du ha et  et moderne og eksklusivt preg. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å øke brukstiden ute.

  En screen lar deg beholde god utsikt, gir et behagelig lys inn og stopper inntil 92% av solens strålingsvarme.

  Screens ser råbra ut på moderne byg. Screens har opptil 90% UV-beskyttelse. På bygg med store glassfasader hindrer screens varmeutstråling på vinteren og reduserer behovet for kjøling på sommeren.

  Screens er nøytrale i fasaden og du kan velge en farge som enten passer huset eller til omgivelsene – et arkitektonisk element.

  Våre screens produseres individuelt på mål. Dette åpner for et uttall muligheter. Du velger både farge på duk og ramme. Duker kan også leveres helt lystette!

  Du får selvfølgelig muligheten til motorisert styring med SMARTteknonlogi som du kan styre fra en app eller fjernkontroll.